Avaleht » Filmitegijad

Vello Pohla

Vello Pohla

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
1988 "Kiviaid" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
1987 "Leivakivi" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
1986 "Alternatiiv" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
1986 "Ratastoolitants" Dokumentaalfilm Toimetaja
1985 "Eesmärgipuu" Dokumentaalfilm Toimetaja
1985 "Sajandiring" Dokumentaalfilm Toimetaja
1984 "Sõprus - 84" Dokumentaalfilm Toimetaja
1984 "Töömehe au" Dokumentaalfilm Toimetaja
1984 "Võõra nime all" Telemängufilm Toimetaja
1983 "Enn Vetemaa kinovariatsioonid teemal "Püha Susanna ehk meistrite kool"" Telemängufilm Toimetaja

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm