Avaleht » Filmitegijad

Jaan Pehk

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2022 "Apteeker Melchior" Mängufilm Ditmar
2022 "Apteeker Melchior. Viirastus" Mängufilm Ditmar
2019 "Johannes Pääsukese tõeline elu" Mängufilm Tentsik
2016 "Ema" Mängufilm Politseinik
2016 "Üürike ilu" Tudengifilm Kaido
2015 "Kalevipoeg" Tudengifilm Vello
2013 "Viimane Romeo" Tudengifilm Helilooja Jeerum
2012 "Kolmnurga afäär" Animafilm Dialoogi autor
2012 "Nurjatud tüdrukud" Teleseriaal Jüri Mumm
2012 "Tupiktänava mehed" Teleseriaal Artur
2011 "Tähtpäev" Tudengifilm Toaster
2011 "Theodori lugu " Tudengifilm Vaimulik
2010 "91 kilomeetrit. Eestimaa Kroonika 2009" Dokumentaalfilm Helilooja
Teksti lugeja
2010 "Kallis Sõber, Sind Austan" Tudengifilm Helilooja Oskar
2010 "Vana Saab" Tudengifilm Muusik
2008 "Kontrolör" Mängufilm Helilooja
2007 "Sügisball " Mängufilm
2006 "Soome tööle" Dokumentaalfilm Helilooja

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm