Avaleht » Filmitegijad

Helend Peep

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2008 "Pimedad aknad" Telemängufilm Joosep
1991 "Vana mees tahab koju " Telemängufilm Lembit
1987 "Metsluiged" Mängufilm Vanataat
1977 "Karikakramäng: Salakütt " Mängufilm Mihkel
1974 "Ohtlikud mängud " Mängufilm Hispaanlane
1972 "Väike reekviem suupillile " Mängufilm Kellamees
1970 "Tuulevaikus " Mängufilm Tuisu Sass
1970 "Tuulevaikus reklaamrull" Reklaamfilm Sass
1968 "Pimedad aknad I seeria" Telemängufilm Joosep
1966 "Kirjad Sõgedate külast " Mängufilm Parteisekretär
1965 "Supernoova " Mängufilm Villem
1963 "Jäljed " Mängufilm Joonas
1962 "Jääminek " Mängufilm Ants Lautrikivi
1962 "Ühe katuse all " Mängufilm Raid
1961 "Ühe küla mehed " Mängufilm Juhan

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm