Avaleht » Filmitegijad

Jonathan Peterson

Jonathan Peterson

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2022 "Kalev" Mängufilm Tiit Sokk
2022 "Nälg" Tudengifilm Tootmisassistent
2021 "Elajad " Tudengifilm Produtsent
2021 "Tõus" Tudengifilm Produtsent
2020 "Koduigatsus" Tudengifilm Produtsent
2019 "Maalietüüd" Tudengifilm Produtsent
2019 "Reiv" Tudengifilm Režissööri II assistent
Tootmisassistent
2019 "Süütunne" Tudengifilm Režissööri I assistent
2019 "Üle lahe" Tudengifilm Ivo
2017 "November " Mängufilm Noormees gondlis

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm