Avaleht » Filmitegijad

Aleksandra Koel

Aleksandra Koel

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2022 "Kallid reisijad" Mängufilm
Muusikafilm
Muud liigitused
Sünkroontaustad
2022 "Kes tappis Otto Mülleri?" Teleseriaal Helimonteerija
2022 "Triivides kaugusse" Mängufilm Helirežissöör
Helioperaator
2021 "Päris Rannap" Dokumentaalfilm Helioperaator
2021 "Sõelaga vett. Merle Karusoo " Dokumentaalfilm Helioperaator
2020 "Sinine" Mängufilm Helirežissöör
Heli kokkusalvestaja
2019 "Emade päev" Dokumentaalfilm Helirežissöör
2019 "Janu" Tudengifilm Helirežissöör platsil
2019 "Johannes Pääsukese tõeline elu" Mängufilm Helioperaatori assistent
2019 "Karv" Mängufilm Helirežissöör
Sünkroontaustad
Helirežissöör platsil
Heli kokkusalvestaja

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm