Avaleht » Filmitegijad

Emeri Abel

Emeri Abel

Monteerija Emeri Abel on sündinud 28. juulil 1994 Võrus. Õppinud 2001–2010 Võru 1. Põhikoolis, 2010–2014 Rocca al Mare Koolis, sellest 2012–2013 vahetusaasta Saksamaal, 2014–2017 Balti filmi, meedia, kunstide ja kommunikatsiooni instituudis montaaži erialal. 2020. aastal lõpetas rahvusvahelise magistriprogrammi KinoEyes – KEM The European Movie Masters montaaži erialal. Lisaks montaažile tegutseb ka režissööri assistendina.

 

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2022 "Erik Kivisüda " Mängufilm Järjepidaja
2022 "Kalev" Mängufilm Režissööri II assistent
2022 "Kallid reisijad" Muud liigitused
Mängufilm
Muusikafilm
Monteerija
2022 "Triivides kaugusse" Mängufilm Režissööri I assistent
2021 "Mia ja Liki" Mängufilm Monteerija
2020 "Ajakapsel" Tudengifilm Monteerija
2019 "Johannes Pääsukese tõeline elu" Mängufilm Monteerija
Järjepidaja
2019 "Skandinaavia vaikus" Mängufilm Järjepidaja
2019 "Taas on päev" Tudengifilm Režissöör
Monteerija
2019 "Uure" Tudengifilm Režissöör
Monteerija

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm