Avaleht » Filmitegijad

Paul Oja

Töötas Eesti Telefilmis helirežissöörina.

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
1988 "Kann allikal" Muusikafilm
Telemängufilm
1986 "Sõpradel külas" Dokumentaalfilm Helirežissöör
1984 "Merepäevad" Dokumentaalfilm Helirežissöör
1983 "Lend" Dokumentaalfilm Helilooja
1982 "Kahekümne viies suvi" Dokumentaalfilm Helirežissöör
1982 "Künnimehe väsimus" Dokumentaalfilm Helioperaator
1982 "Künnimehe väsimus (esialgne variant)" Dokumentaalfilm Helirežissöör
1982 "Paber tahab ju surra" Populaarteaduslik film Muusikaline kujundaja
1981 "Hendrik Krumm ooperilaval" Muusikafilm Helirežissöör
1981 "Nii pikk tee Veenuse juurde" Dokumentaalfilm Helirežissöör

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm