Avaleht » Filmitegijad

Dmitri Natalevitš

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2022 "Ajakvartett: Tütarrakk" Muud liigitused Helikujundaja
2022 "Kadunud isa" Dokumentaalfilm Helikujundaja
2022 "Kullake" Mängufilm Heli järeltöötlus
2022 "Lydia" Dokumentaalfilm Helirežissöör
Helioperaator
2022 "Stressist tugevamaks" Populaarteaduslik film Helirežissöör
2021 "Forte Fortissimo" Muud liigitused Helikujundaja
2021 "Hipodroom " Dokumentaalfilm Helirežissöör
Helirežissöör platsil
2021 "Päris Rannap" Dokumentaalfilm Helirežissöör
2020 "Kevin, ei!" Mängufilm Helioperaator
2020 "Ülo Sooster. Mees, kes kuivatas rätikut tuule käes" Dokumentaalfilm Helirežissöör
2019 "Armastasin" Mängufilm Helirežissöör
2019 "Ott Tänak - The Movie" Dokumentaalfilm Helirežissöör
Helioperaator
2019 "Prazdnik" Dokumentaalfilm Helirežissöör
2019 "Skandinaavia vaikus" Mängufilm Helirežissöör platsil
2019 "Surmatants" Dokumentaalfilm Heli järeltöötlus
2019 "Ühine keel" Tudengifilm Heli järeltöötlus
2019 "Vanamehe film " Animafilm Heli kokkusalvestaja
2019 "Virago" Mängufilm Helimonteerija
Helioperaator
2018 "Ma olen paks" Tudengifilm Helirežissöör
2018 "Pank " Teleseriaal Helioperaatori assistent
2018 "Portugal " Mängufilm Helioperaator
2018 "Sõlm" Tudengifilm Heli kokkusalvestaja
2018 "Uus tõus, vana mõõn" Dokumentaalfilm Helirežissöör
Heli kokkusalvestaja
Helioperaator
2018 "Valik" Animafilm Helirežissöör
2017 "Afgaan" Tudengifilm Helirežissöör
2017 "Mesinädalad" Tudengifilm Helirežissöör
Heli kokkusalvestaja
Poomioperaator
2017 "Pobeda" Tudengifilm Helioperaator
2017 "Rohelised kassid" Mängufilm Helirežissöör
2016 "Kuidas sul läheb" Tudengifilm Helirežissöör
2016 "Kummitus" Tudengifilm Heli kokkusalvestaja

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm