Avaleht » Filmitegijad

Dmitri Natalevitš

Helirežissöör Dmitri Natalevitš töötab nii filmide kui ka televisiooni- ning reklaamiprojektidega. Kujundanud heli umbes 70 projektile, nt "Рыба-мечта" (2015, Eesti-Venemaa), "Дом для русалок" (2015, Eesti-Kasahstan) jm.

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2022 "Ajakvartett: Tütarrakk" Muud liigitused Helikujundaja
2022 "Kadunud isa" Dokumentaalfilm Helikujundaja
2022 "Lydia" Dokumentaalfilm Helirežissöör
Helioperaator
2022 "Stressist tugevamaks" Populaarteaduslik film Helirežissöör
2021 "Forte Fortissimo" Muud liigitused Helikujundaja
2021 "Hipodroom " Dokumentaalfilm Helirežissöör
Helirežissöör platsil
2021 "Päris Rannap" Dokumentaalfilm Helirežissöör
2020 "Kevin, ei!" Mängufilm Helioperaator
2020 "Ülo Sooster. Mees, kes kuivatas rätikut tuule käes" Dokumentaalfilm Helirežissöör
2019 "Armastasin" Mängufilm Helirežissöör

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm