Avaleht » Filmitegijad

Mattias Naan

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2021 "Räägi ära" Dokumentaalfilm Visuaalsed efektid
2018 "Lõbus perekond" Mängufilm Mattias
2018 "Omad" Mängufilm Eriefektid
2017 "Hilisõhtune Naansense" Tudengifilm Stsenarist Saatejuht
2017 "Keti lõpp " Mängufilm LARP 3
2017 "Merivälja" Teleseriaal Mattias
2016 "Päeva parim nali" Tudengifilm Ants Päev
2016 "Päevad, mis ajasid segadusse" Mängufilm Kujundaja
2016 "Polaarpoiss" Mängufilm Piletikontrolör 1
2015 "Borders" Mängufilm
2015 "Elo" Mängufilm Lasteaia lõpupeo külaline
2015 "Kuidas ehitada kosmoselaeva?" Dokumentaalfilm Graafiline disainer
2013 "Hakkab jälle pihta" Teleseriaal Monteerija
2012 "Karikakramäng II: Aitäh, et sa minuga juhtusid" Mängufilm Monteerija
Off-line montaaž
2012 "Kirjanik" Tudengifilm Monteerija
2012 "Umbkotid" Telemängufilm Monteerija
2012 "Vasaku jala reede " Mängufilm Vend
2011 "Elisabeth von Ungern-Sternmeer" Tudengifilm Monteerija
2011 "Kormoranid ehk nahkpükse ei pesta " Mängufilm Monteerija assistent
2011 "Must kast" Dokumentaalfilm Värvimääraja
2011 "Teine pirukarööv" Tudengifilm Monteerija Müüja Aivo
2011 "Theodori lugu " Tudengifilm Monteerija
2010 "Aastapäev" Tudengifilm Monteerija
2010 "Deus ex Machina" Tudengifilm Monteerija
2010 "Jope" Tudengifilm Monteerija
2010 "Minu Laialdased Teadmised Liblikapüüdmisest" Tudengifilm Monteerija
2010 "Ninja" Tudengifilm Režissööri assistent
2009 "Sinine on sügavlilla" Tudengifilm Monteerija
2009 "Võlur on armunud" Tudengifilm Monteerija
2008 "Heli Mäeorg" Tudengifilm Fotograaf

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm