Avaleht » Filmitegijad

Tarmo Männard

Tarmo Männard

Fotod (5)

Vaata edasi

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2023 "Operatsioon LARP" Animafilm Hääl animafilmis
2022 "Apteeker Melchior. Viirastus" Mängufilm Toomas
2020 "Disko" Mängufilm
Muud liigitused
Diskor
2020 "Hüvasti, NSVL " Mängufilm Johannese hääl (eesti keeles)
2020 "Jõulud džunglis" Mängufilm Jamal (hääl)
2017 "Rohelised kassid" Mängufilm Antikvaar
2017 "Talvelugu" Animafilm Fjodor (hääl)
2015 "Släkkerid EP01 - Rabarberikook" Tudengifilm Konstaabel Tipp
2013 "Öö Teheranis" Tudengifilm Isa
2012 "Romet ja Julia" Teleseriaal juhataja

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm