Avaleht » Filmitegijad

Tormi Torop

Tormi Torop

Õppinud Tallinna Ülikooli Balti filmi- ja meediakoolis. 2022. aastast õpib Eesti Muusika- ja Teatriakadeemia lavakunstikooli magistriõppes lavastamist.

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2022 "Apteeker Melchior. Viirastus" Mängufilm Režissööri assistent
2021 "Mia ja Liki" Mängufilm Režissööri I assistent
2020 "Ajakapsel" Tudengifilm Režissööri I assistent
2020 "O2 " Mängufilm Režissööri assistent
2019 "Johannes Pääsukese tõeline elu" Mängufilm Režissööri assistent
Tootmisassistent
2019 "Ükssarvik " Mängufilm Näitlejate valija
2018 "Pank " Teleseriaal Režissööri II assistent
2017 "Armuavaldus" Tudengifilm Režissöör
2017 "Mõrv hotellis" Tudengifilm Režissöör
Stsenarist
2016 "Mäel" Tudengifilm Režissööri I assistent

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm