Avaleht » Filmitegijad

Teddy Puusepp

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2022 "Kuulsuse narrid" Mängufilm Valgustaja
2021 "Vanaema, saa tuttavaks" Mängufilm Valgusmeister
2020 "Alljumalad" Mängufilm Valgustaja
2020 "Hüvasti, NSVL " Mängufilm Operaatori assistent
2020 "Kratt" Mängufilm Operaatori II assistent
2020 "O2 " Mängufilm Valgustaja
2020 "Sinine" Mängufilm Valgustaja
2020 "Viimased" Mängufilm Platsi administraator
2019 "Johannes Pääsukese tõeline elu" Mängufilm Operaatori II assistent
2019 "Lõpp" Tudengifilm Operaatori I assistent

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm