Avaleht » Filmitegijad

Alis Mäesalu

Alis Mäesalu

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2022 "Ajakvartett: Rooside rajus" Muud liigitused Operaator
Värvimääraja
2022 "Ajakvartett: Tütarrakk" Muud liigitused Operaator
2022 "Lumi ja Leenu" Dokumentaalfilm Operaator
2021 "Forte Fortissimo" Muud liigitused Operaator-lavastaja
2021 "Muusika, mida ma veel ei tea" Dokumentaalfilm Värvimääraja
2021 "Unistus Ameerika tuurist" Dokumentaalfilm Operaator
Värvimääraja
2021 "Vanaema, saa tuttavaks" Mängufilm Värvimääraja
2020 "Õiglased" Dokumentaalfilm Operaator
2019 "Jeesus juhatab Sind kiirteele" Mängufilm Fotograaf
Operaatori assistent
Agent Tracy
2019 "Monument vanaemale" Dokumentaalfilm Värvimääraja

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm