Avaleht » Filmitegijad

Kersti Miilen

Kersti Miilen

Vaata ka Kersti Külvand (ka Miilen)

Filmimonteerija Kersti Miilen on sündinud 12. novembril 1950. aastal Tallinnas. Ta õppis 1958–1969 Tallinna 2. Keskkoolis ja lõpetas Tallinna Laste Muusikakooli 1966. Aastast 1969 töötas Tallinnfilmis filmimonteerijana, töötanud samuti filmistuudiotes Rühm Pluss Null ja Allfilm. 2010. aastal pälvis Eesti Kultuurkapitali audiovisuaalse kunsti sihtkapitali aastapreemia pikaajalise töö eest mängu-, dokumentaal- ja animafilmide monteerijana.

Loe edasi

Fotod (5)

Vaata edasi

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2022 "Kadunud isa" Dokumentaalfilm Monteerija
2022 "Keelemässaja. Mati Hint" Dokumentaalfilm Monteerija
2022 "Randvere Leonardo" Dokumentaalfilm Monteerija
2021 "Kasuemad" Dokumentaalfilm Monteerija
2021 "The Best of Salieri ehk Mina, Eesti režissöör" Dokumentaalfilm Monteerija
2020 "Mephistopheles" Dokumentaalfilm Monteerija
2020 "Vee peal " Mängufilm Monteerija
2019 "Emade päev" Dokumentaalfilm Monteerija
2019 "Johannes Pääsukese tõeline elu" Mängufilm Konsultant
2019 "Kirjanikuga voodis" Dokumentaalfilm Monteerija

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm