Avaleht » Filmitegijad

Ülle Metsur

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Lotte ja kadunud lohed " Animafilm Animaator
2019 "Orpheus" Animafilm Animaator
Faasi-ja ümberjoonistaja
2018 "Briljantsuse demonstratsioon neljas vaatuses" Animafilm Animaator
2016 "Fatcula" Animafilm Faasi-ja ümberjoonistaja
2016 "Linnugripp" Animafilm Animaator
2016 "Siseilmadest väljas" Animafilm Animaator
2016 "Täismaja" Animafilm Animaator
2015 "Alateadvuse maja" Animafilm Animaator
2015 "Piano" Animafilm Animaator
2014 "Must stsenaarium" Animafilm Animaator
2014 "Põhjatäht" Animafilm Animaator
2013 "Ada + Otto" Animafilm Animaator
2013 "XYZtopia" Animafilm Animaator
2012 "Ussinuumaja" Animafilm Animaator
2012 "Villa Antropoff" Animafilm Animaator
2011 "Lotte ja kuukivi saladus" Animafilm Animaator
2009 "Krokodill" Animafilm Animaator
2009 "Õhus" Animafilm Animaator
2009 "Tuukrid vihmas" Animafilm Animaator
2008 "Elu ilma Gabriella Ferrita" Animafilm Animaator
2008 "Köögi dimensioonid" Animafilm Animaator
2007 "Läänemerelinik" Animafilm Animaator
2007 "Ma kuklas tunnen..." Animafilm Animaator
2007 "Must lagi" Animafilm Animaator
2007 "Seinameistrid" Animafilm Animaator
2007 "Substantia stellaris" Animafilm Animaator
2007 "Sügiseleegia" Animafilm Animaator
2007 "Taimne direktor" Animafilm Animaator
2007 "Tuled öös" Animafilm Animaator
2007 "Üks" Animafilm Animaator

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm