Avaleht » Filmitegijad

Tauno Ööbik

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Tõde ja õigus" Mängufilm Komposiitor
2018 "Seltsimees laps " Mängufilm Komposiitor
2013 "Liivamees" Animafilm Monteerija
2013 "Lisa Limone ja Maroc Orange: tormakas armulugu" Animafilm Komposiitor
2012 "Ussinuumaja" Animafilm Operaator
Heli kokkusalvestaja
3D animaator
Komposiitor
2011 "Lotte ja kuukivi saladus" Animafilm 3D eelvisualisatsioon
3D komposiit
3D valgustamine ja renderdus
3D eriefektid
2009 "Krokodill" Animafilm 3D animaator
2007 "Must lagi" Animafilm Komposiitor Hääl kosmosekeskusest
2007 "Substantia stellaris" Animafilm Komposiitor Hääl kosmosekeskusest

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm