Avaleht » Filmitegijad

Ivika Luisk

Ivika Luisk

Vaata ka Ivika Kivik-Luisk

Ivika Luisk on maali- ja nukufilmikunstnik. Ta on lõpetanud Eesti Kunstiakadeemia maali- ja monumentaalmaali eriala bakalaureuseõppe 1995 ja magistriõppe 1998.

Fotod (2)

Vaata edasi

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Tiivad" Animafilm Kunstnik-dekoraator
2018 "Kapten Morten lollide laeval" Animafilm Nukufilmi peakunstnik
2018 "Maria ja seitse pöialpoissi " Animafilm Kunstnik
2017 "Miriam järve ääres" Animafilm Kunstnik
2016 "Miriami kana unistus" Animafilm Kunstnik
2015 "Isand" Animafilm Nukufilmi peakunstnik
2015 "Miriami kodutu koer" Animafilm Kunstnik
2014 "Papa" Animafilm Nukufilmi peakunstnik
Nukutegija
2013 "Liivamees" Animafilm Nukufilmi peakunstnik
2013 "Limonaadi lugu" Animafilm Nukutegija

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm