Avaleht » Filmitegijad

Hans Luik

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2006 "Kuldrannake" Mängufilm Stsenarist
Kirjandusliku alusteose autor
1985 "Kevad südames" Muusikafilm
Telemängufilm
Stsenarist
1976 "Aeg elada, aeg armastada " Mängufilm Stsenarist
1975 "Aeg maha!" Telemängufilm Stsenarist
1954 "Kolhoosi Uus Elu eesrindlikud karjakasvatajad" Filmikroonika Teksti autor
1954 "Kombinaadis Balti Manufaktuur" Filmikroonika Teksti autor
1954 "Komsomoli lähetuskirjaga. Kombaineriõpe" Filmikroonika Teksti autor
1954 "Maanoorte suvespartakiaad Viljandis 2" Filmikroonika Teksti autor
1954 "Masinaehitustehase sepad" Filmikroonika Teksti autor
1954 "Peipsi kalurid" Filmikroonika Teksti autor
1954 "Sõidab raskekaaluline rong" Filmikroonika Teksti autor
1954 "Ukraina Venemaaga taasühinemise 300. aastapäevaks" Filmikroonika Teksti autor
1954 "Võsa hävitamine lennukilt" Filmikroonika Teksti autor

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm