Avaleht » Filmitegijad

Mark Šandali

Mark Šandali lõpetas 2010 Tartus Raatuse gümnaasiumi. Õppinud 2010–16 Tartu Ülikoolis ajakirjanduse ja suhtekorralduse erialal (BA), 2020. aastast õpib Tallinna Tehnikaülikoolis äriinfotehnoloogiat. Töötanud Eesti Rahvusringhäälingus ja Ekspress Meedias.

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2022 "Suur noos" Mängufilm On-line montaaž
2020 "Õiglased" Dokumentaalfilm Operaator
2019 "Peep Puksi lugu" Dokumentaalfilm Värvimääraja
2019 "Sääskedest ja inimestest" Dokumentaalfilm Värvimääraja
2019 "Sõda igavatele seintele" Dokumentaalfilm Värvimääraja
2018 "Mäed, mida polnud " Dokumentaalfilm Operaator
Värvimääraja
2018 "Pank " Teleseriaal Värvimääraja
2018 "Su nädal kõlab tuttavalt" Tudengifilm Monteerija
2018 "Vastuvõtt" Dokumentaalfilm Monteerija
Värvimääraja
2017 "Jaanipäev" Dokumentaalfilm Monteerija assistent

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm