Avaleht » Filmitegijad

Elina Litvinova

Elina Litvinova

Läti päritolu filmiprodutsent Elina Litvinova on õppinud Balti Filmi- ja Meediakooli audiovisuaalse meedia programmis, tal on filmiprodutsendi magistrikraad Suur­bri­tannia National Film and Television Schoolist.

Fotod (2)

Vaata edasi

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2023 "Tume paradiis" Mängufilm Produtsent
2022 "Erik Kivisüda " Mängufilm Tegevprodutsent
2022 "Triivides kaugusse" Mängufilm Produtsent
2021 "Hipodroom " Dokumentaalfilm Produtsent
2021 "Tihumeeter" Muud liigitused Produtsent
2020 "Viimased" Mängufilm Tegevprodutsent
2019 "Skandinaavia vaikus" Mängufilm Produtsent
2018 "Seltsimees laps " Mängufilm Tegevprodutsent
2016 "Bodom" Mängufilm Kaasprodutsent
Tegevprodutsent
2015 "Sipelgapesa" Dokumentaalfilm Produtsent

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm