Avaleht » Filmitegijad

Imbi Lind

Imbi Lind

Kunstnik Imbi Lind sündis 3. augustil 1930 Valgas. Ta õppis 1949–56 Eesti Riiklikus Kunstiinstituudis maali- ja teatridekoratsiooni erialal. Töötas 1958–1970 Eesti Televisioonis ja 1970–1983 Tallinfilmis kunstnikuna.

Imbi Linnu kavandid filmile Aeg elada, aeg armastada (1976), kostüümikavandid filmile Suvi (1976)

Fotod (2)

Vaata edasi

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
1990 "Audirigent" Dokumentaalfilm Kunstnik
1988 "Volikiri Alo Mattiisenile" Dokumentaalfilm Kunstnik
1987 "Erialaeksamil" Muusikafilm Kunstnik
1982 "Mono" Dokumentaalfilm Kunstnik
1981 "Pihlakaväravad " Mängufilm Kunstnik
1979 "Külaline " Tudengifilm Kunstnik
1979 "Soolo" Tudengifilm Kunstnik
1978 "Naine kütab sauna " Mängufilm Kunstnik
Kostüümikunstnik
1976 "Aeg elada, aeg armastada " Mängufilm Kunstnik
1976 "Suvi " Mängufilm Kostüümikunstnik

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm