Avaleht » Filmitegijad

Ragnar Uustal

Ragnar Uustal

Näitleja Ragnar Uustal on sündinud 8. novembril 1990. aastal. Ta on lõpetanud Saue Gümnaasiumi ning 2014. aastal Eesti Muusika- ja Teatriakadeemia lavakunstikooli XXVI lennu (kursuse juhendaja Tiit Ojasoo). Aastatel 2014–2018 töötas näitlejana Teater NO99-s.

Fotod (4)

Vaata edasi

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2024 "Armastuse pettus Sviidis 21" Tudengifilmid Antoni
2022 "Sume mälestus" Tudengifilmid Mattias
2021 "Ära tee välja" Tudengifilmid Martin
2017 "Armuavaldus" Tudengifilmid Turvamees
2016 "Üürike ilu" Tudengifilmid Peedu
2015 "Krista lood" Teleseriaalid
2015 "Mustad lesed" Teleseriaalid Ants
2014 "Kaleidoskoop" Tudengifilmid Kasper
2010 "Ühikarotid" Teleseriaalid Neeme
2009 "The Door" Tudengifilmid Sõber

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm