Avaleht » Filmitegijad

Rein Lillmaa

Rein Lillmaa

24.06.1941–21.01.2019

teleoperaator, vt. kirjet Vikipeedias

Fotod (3)

Vaata edasi

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2011 "Kormoranid ehk nahkpükse ei pesta " Mängufilm Operaator telesalvestusel
2005 "Lumejänesed" Teleseriaal Operaator
2002 "Buratino tegutseb jälle" Teleseriaal Operaator
2000 "Nota bene! Teatriluulud" Teleseriaal Operaator
1998 "Mõmmi ja aabits. 20 aastat hiljem" Teleseriaal Operaator
1996 "Griša" Dokumentaalfilm Operaator
1995 "Wikmani poisid " Teleseriaal Operaator
1981 "Lumelinn" Muusikafilm Operaator
1978 "Kolm rubiini" Teleseriaal Operaator
1960 "Merle ja tuletikud" Amatöörfilm Operaator

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm