Avaleht » Filmitegijad

Ain Lepp

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2022 "Majast Koduni" Tudengifilm Operaator
2019 "Pinge" Tudengifilm Operaator
2011 "Heeringas Veenuse õlal" Muud liigitused Operaator
2011 "Kahe tule vahel" Dokumentaalfilm Operaator
2003 "Röövel Ööbik" Dokumentaalfilm Helirežissöör
2001 "Kalamaja-puitlinna võimalus" Dokumentaalfilm Helirežissöör
2000 "Lotte reis Lõunamaale" Animafilm Sünkroontaustad
1999 "Armastuse võimalikkusest" Animafilm Sünkroontaustad
1999 "Inimkaamera" Mängufilm Helirežissöör
1999 "Sellised kolm lugu: Kõrbekuu" Mängufilm Sünkroontaustad
1999 "Viola" Animafilm Sünkroontaustad
1998 "Georgica " Mängufilm Sünkroontaustad
1998 "Öine navigatsioon" Tudengifilm Helirežissöör
1998 "Õppija õigus" Mängufilm Helirežissöör
1998 "Porgandite öö" Animafilm Sünkroontaustad
1998 "Vennaskond. Millennium" Muusikafilm Operaator
1997 "Aruanne" Tudengifilm Helirežissöör
1997 "Kapsapea 2 ehk Tagasi Euroopasse" Animafilm Sünkroontaustad
1997 "Minu Leninid " Mängufilm Sünkroontaustad
1997 "Tom ja Fluffy" Animafilm Sünkroontaustad
1996 "Tingimustega Tallinnas" Tudengifilm Poomioperaator
1993 "Suflöör " Mängufilm Helioperaatori assistent
1993 "Väekargajad" Mängufilm Sünkroontaustad
1992 "Armastuse lahinguväljad " Mängufilm Sünkroontaustad
1991 "Noorelt õpitud" Mängufilm Helioperaatori assistent

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm