Avaleht » Filmitegijad

Ingrid Laos

Ingrid Laos

Vaata ka Ingrid Viirsaar

Ingrid Laos on sündinud 27. veebruaril 1952 Tallinnas. Õppis 1959–1970 Tallinna 22. Keskkoolis (praegune Westholmi Gümnaasium) filmikallakuga klassis ja 1972–1976 Tartu ülikooli kaugõppes eesti keelt ja kirjandust. 1985 läbis Moskva kinoinstituudis montažööride kursuse. Töötas 1970–1972 Teadusliku Uurimise ja Projekteerimistehnoloogilises Instituudis laborant-joonestajana, 1972–2000 Tallinnfilmis: kuni 1995 monteerijana, siis aasta fonoteegis ja seejärel heliosakonnas helindajana, 2000–2015 Telemedia Eesti andmebaasi kontrollija-andmesisestajana.

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2000 "Mari rahva pulmad" Tudengifilm Heli järeltöötlus
2000 "Püha mägi" Tudengifilm Heli järeltöötlus
1999 "AA ravi" Tudengifilm Helimonteerija
1999 "Lurjus " Mängufilm Helimonteerija
1999 "Sellised kolm lugu: Aida " Mängufilm Helimonteerija
1999 "Sellised kolm lugu: Kõrbekuu" Mängufilm Helimonteerija
1998 "Kallis härra Q " Mängufilm Helimonteerija
1995 "Ma olen väsinud vihkamast " Mängufilm Monteerija
1994 "Eestlase elu" Dokumentaalfilm Monteerija
1994 "Tulivesi " Mängufilm Monteerija assistent

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm