Avaleht » Filmitegijad

Uno Lahtein

Uno Lahtein

Töötas Tallinnfilmis 1957–61 valgustehnikuna ning 1965–98 valgustaja ja valgusmeistrina. Hiljem teinud koostööd mitmete produktsioonifirmadega (Allfilm, F-Seitse, Faama Film jt).

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2006 "Laulev revolutsioon" Dokumentaalfilm Elektrik
2003 "Somnambuul" Mängufilm Valgustaja
2002 "Ferdinand" Mängufilm Valgusmeister
2001 "Head käed" Mängufilm Valgusmeister
2001 "Karu süda " Mängufilm Valgusmeister
2000 "Armas tuss 50 aastat hiljem" Mängufilm Valgusmeister
1999 "Ristumine peateega " Mängufilm Valgusmeister
1999 "Sellised kolm lugu: Kõrbekuu" Mängufilm Valgusmeister
1998 "Georgica " Mängufilm Valgusmeister
1995 "Kirjad idast " Mängufilm Valgusmeister

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm