Avaleht » Filmitegijad

Lauri Laasik

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2022 "Hobujõud" Dokumentaalfilm Värvimääraja
2022 "Uus elu" Dokumentaalfilm Värvimääraja
2021 "DeStudio. Pohmelus" Dokumentaalfilm Eriefektid
2021 "Küte" Dokumentaalfilm
Muud liigitused
Värvimääraja
2021 "Laste ööülikooli rännakud Muhumaal" Tudengifilm Värvimääraja
2021 "Leidsin" Tudengifilm Värvimääraja
2021 "Öölapsed " Mängufilm Pilditöötleja
2021 "Patarei" Dokumentaalfilm Värvimääraja
2021 "Pingeväljade aednik" Dokumentaalfilm Värvimääraja
2021 "Taaskohtumine" Animafilm Värvimääraja
2021 "u.Q." Mängufilm
Dokumentaalfilm
Värvimääraja
2020 "Eesti nafta" Dokumentaalfilm Värvimääraja
2020 "Fred Jüssi. Olemise ilu" Dokumentaalfilm Digitaalne järeltöötlus
Värvimääraja
2020 "Kunst on ainuke pääsetee" Dokumentaalfilm Värvimääraja
On-line montaaž
2020 "Õrnad sõdalased" Dokumentaalfilm Värvimääraja
2020 "Rauaniit" Dokumentaalfilm Värvimääraja
2019 "Lotte ja kadunud lohed " Animafilm Värvimääraja
Konsultant
2019 "Surematu" Dokumentaalfilm Visuaalsed efektid
2019 "Surmatants" Dokumentaalfilm Värvimääraja
2018 "Isa Guy" Dokumentaalfilm Monteerija
2018 "Jagatud valgus " Dokumentaalfilm Pilditöötleja
2018 "Juured: 40 aastat hiljem" Dokumentaalfilm Värvimääraja
2018 "Juured: Emaga kloostris" Dokumentaalfilm Värvimääraja
2018 "Juured: Mu liha ja veri" Dokumentaalfilm Värvimääraja
2018 "Juured: Oodates imet" Dokumentaalfilm Värvimääraja
2018 "Kuuleb. Ei Kuule." Dokumentaalfilm Värvimääraja
2018 "Love Express" Dokumentaalfilm Värvimääraja
2018 "Miks ma siis ei lähe?" Dokumentaalfilm Värvimääraja
2018 "Pank " Teleseriaal Värvimääraja
2018 "Tõnu Kõrvits. Lageda laulud" Dokumentaalfilm Eriefektid

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm