Avaleht » Filmitegijad

Jette-Krõõt Keedus

Jette-Krõõt Keedus

Jette-Krõõt Keedus on sündinud 4. aprillil 1992 Tallinnas. Lõpetas 2011 Vanalinna Hariduskolleegiumi. Õppinud Tallinna Ülikooli Balti filmi, meedia, kunstide ja kommunikatsiooni instituudis filmikunsti erialal (BA, 2017, montaaž). Alates 2022. aastast õpib Aalto Ülikooli magistriõppes filmimontaaži. Töötanud 2015. aastast vabakutselise monteerijana, 2015–16 ja 2018–20 Pimedate Ööde Filmifestivali filmilabori koordinaatorina. Kinoliigu liige.

Fotod (2)

Vaata edasi

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2022 "3. oktavi F" Mängufilm Monteerija
2022 "Tagurpidi torn" Mängufilm Režissööri II assistent
2022 "Uus elu" Dokumentaalfilm Monteerija
2021 "Epitaaf" Mängufilm
Muud liigitused
Monteerija
2021 "Kolmapäev" Mängufilm Monteerija
2020 "Erna on sõjas" Mängufilm Režissööri II assistent
2020 "Hüvasti, NSVL " Mängufilm Režissööri II assistent
2020 "Maakohus" Mängufilm Monteerija
2019 "Monument vanaemale" Dokumentaalfilm Monteerija
2019 "Süda Sõrve sääres" Dokumentaalfilm Monteerija

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm