Avaleht » Filmitegijad

Hille Kuusk

Hille Kuusk

Töötas Eesti Telefilmis administraatori ja filmidirektorina 1972–81 ning Tallinnfilmis joonisfilmigrupi direktorina 1981–91.

Fotod (2)

Vaata edasi

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
1992 "Hotell E" Animafilm Tootmisjuht
1991 "Ärasõit" Animafilm Direktor
1991 "Talvepäev" Animafilm Direktor
1990 "Minek" Animafilm Direktor
1990 "Naksitrallid" Animafilm Direktor
1989 "Labürint" Animafilm Direktor
1989 "Reisikiri" Animafilm Direktor
1989 "Sammas" Animafilm Direktor
1989 "Silmus" Animafilm Direktor
1988 "Kultuurimaja" Animafilm Direktor

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm