Avaleht » Filmitegijad

Rein Fuks

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2022 "Keelemässaja. Mati Hint" Dokumentaalfilm Helioperaator
2022 "Lydia" Dokumentaalfilm Helioperaator
2022 "Marju. Südame kutse" Dokumentaalfilm Helioperaator
2021 "Päris Rannap" Dokumentaalfilm Helioperaator
2020 "Islam Eesti südames" Dokumentaalfilm Helilooja
2019 "Konstantin Vassiljev. Kastist väljas" Dokumentaalfilm Helioperaator
2019 "Ott Tänak - The Movie" Dokumentaalfilm Helioperaator
2017 "Ruja - Keelatud!" Dokumentaalfilm Helioperaator
2017 "Väekas smuuti" Tudengifilm Helirežissöör
2014 "Nullpunkt" Mängufilm Red Spots

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm