Avaleht » Filmitegijad

Pille Küngas

Pille Küngas

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2020 "Erna on sõjas" Mängufilm Kostüümikunstnik
2020 "O2 " Mängufilm Kostüümikunstniku assistent
2015 "Vehkleja" Mängufilm Kostüümikunstniku assistent
2014 "Maastik mitme kuuga" Mängufilm Kostüümikunstniku assistent
2012 "Puhastus" Mängufilm Kostümeerija
2011 "Täitsa lõpp " Mängufilm Kostüümikunstnik
Juhendaja
2008 "Detsembrikuumus " Mängufilm Kostümeerija
2007 "Kuhu põgenevad hinged " Mängufilm Kostümeerija

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm