Avaleht » Filmitegijad

Anti Naulainen

Stsenarist Anti Naulainen on sündinud 24. novembril 1971. Õppinud Kuressaare II Keskkoolis, aastatel 1991–1997 Tartu Ülikoolis ajalugu ja filosoofiat, alates 2009. aastast Tallinna Ülikooli Balti Filmi- ja Meediakooli stsenaristika magistriõppes.

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2023 "Päikeseaeg" Dokumentaalfilm Stsenarist
2023 "Puudutus" Mängufilm Stsenaariumi konsultant
2021 "Härmävidäjä" Mängufilm
Muud liigitused
Stsenarist
2020 "Kuidas muru kasvab" Muud liigitused Idee autor
2020 "Maakohus" Mängufilm Stsenaariumi toimetaja
2020 "Rain " Mängufilm Stsenarist
2018 "Põrgu Jaan" Mängufilm Stsenarist
2016 "Räägitakse, et tomatid armastavad rokkmuusikat" Mängufilm Stsenarist
2016 "Siseilmadest väljas" Animafilm Stsenarist
2014 "Final Cut" Mängufilm Stsenarist

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm