Avaleht » Filmitegijad

Jüri-Illimar Shestakov

Jüri-Illimar Shestakov

Vaata ka Jüri Šestakov ja Jüri-Illimar Reinberg-Shestakov

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2021 "Kingitus orbiidilt" Mängufilmid Visuaalsed efektid
2015 "Hundi süda sees" Dokumentaalfilmid Operaator
Monteerija
Graafiline disainer
2014 "Sokurovi hääl" Dokumentaalfilmid Graafiline disainer
2011 "Leipzigisse" Tudengifilmid Visuaalsed efektid
2009 "Võõras omade seas" Dokumentaalfilmid Monteerija
Värvikunstnik
2007 "Kui seda metsa ees ei oleks..." Dokumentaalfilmid Monteerija
2007 "Tallinn-Tartu" Dokumentaalfilmid Monteerija
2006 "Eesti ehitab" Dokumentaalfilmid Monteerija
2006 "Soome tööle" Dokumentaalfilmid Monteerija
2010 "Romeo, Julia ja Jüri" Dokumentaalfilmid Operaator
Monteerija

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm