Avaleht » Filmitegijad

Ergo Kuld

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2021 "Jahihooaeg" Mängufilm Režissöör
Operaator
Monteerija
2021 "Soo" Mängufilm Produtsent
Režissöör
Operaator
2020 "Tulejoonel" Teleseriaal Režissöör
2019 "Lahutus Eesti moodi" Teleseriaal Produtsent
Režissöör
Operaator
2019 "Reetur" Teleseriaal Režissöör
2019 "Talve" Mängufilm Režissöör
Operaator
Monteerija
Näitlejate valija
2018 "Miks mitte?!" Teleseriaal Produtsent
Režissöör
Monteerija
2017 "Lillepood" Teleseriaal Produtsent
Režissöör
Operaator
2017 "Nukumaja" Teleseriaal Kaasprodutsent
Režissöör
Operaator
Monteerija
2016 "Doktor Silva" Teleseriaal Produtsent
Režissöör
Operaator
Monteerija
2016 "Papad mammad" Teleseriaal Produtsent
Režissöör
2015 "Varjudemaa" Teleseriaal Produtsent
Režissöör
Operaator
Monteerija
2014 "Keskea rõõmud" Teleseriaal Produtsent
Režissöör
Operaator
Monteerija
2014 "Köök" Teleseriaal Produtsent
2014 "Padjaklubi" Teleseriaal Produtsent
Režissöör
Operaator
2013 "Naabriplika" Teleseriaal Produtsent
Režissöör
2012 "Ment" Teleseriaal Produtsent
Režissöör
Monteerija
2012 "Romet ja Julia" Teleseriaal Produtsent
Režissöör
Monteerija
uurija
2012 "Ühikarotid: Õed" Teleseriaal Operaator
2011 "Kalevipojad" Teleseriaal Režissöör
Operaator
Monteerija
Haraldi poeg
2010 "Ühikarotid" Teleseriaal Režissöör
Operaator
2009 "Suhtumise küsimus" Tudengifilm Režissöör
Operaator
2008 "Aja meistrid" Dokumentaalfilm
Animafilm
Operaator
2008 "Saladused" Teleseriaal Režissöör
2008 "Teie pilet, palun!" Dokumentaalfilm Operaator
2007 "Brigaad 3" Teleseriaal Operaator
2007 "Kui seda metsa ees ei oleks..." Dokumentaalfilm Režissöör
Operaator
Monteerija
2007 "Nipernaadit otsimas" Dokumentaalfilm Operaator
2007 "Savikodu" Dokumentaalfilm Operaator
2006 "Casting" Dokumentaalfilm Operaator

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm