Avaleht » Filmitegijad

Tanel Toomsalu

Tanel Toomsalu

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2022 "2 tundi õnneni" Dokumentaalfilm On-line montaaž
2022 "Kadunud isa" Dokumentaalfilm On-line montaaž
2021 "Eesti matus" Mängufilm On-line montaaž
2021 "Hipodroom " Dokumentaalfilm On-line montaaž
2021 "Räägi ära" Dokumentaalfilm On-line montaaž
2021 "Sea aasta" Dokumentaalfilm On-line montaaž
2021 "The Best of Salieri ehk Mina, Eesti režissöör" Dokumentaalfilm On-line montaaž
Värvimääraja
2020 "Mephistopheles" Dokumentaalfilm On-line montaaž
2020 "Teel taevasse" Dokumentaalfilm Järeltöötluse produtsent
On-line montaaž
2019 "Aasta täis draamat" Dokumentaalfilm On-line montaaž
Videoefektid

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm