Avaleht » Filmitegijad

Jekaterina Abramova

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2022 "Kes tappis Otto Mülleri?" Teleseriaal Fookusevedaja
2022 "Marju. Südame kutse" Dokumentaalfilm Operaatori assistent
2021 "DeStudio. Pohmelus" Dokumentaalfilm
Muud liigitused
Stsenarist
2021 "Olev Subbi. Elu kuues peatükis" Dokumentaalfilm Operaator
2021 "Süü" Teleseriaal B-kaamera operaator
2020 "Kunst on ainuke pääsetee" Dokumentaalfilm Operaator
Valgustaja
2019 "Jeesus juhatab Sind kiirteele" Mängufilm Valgustaja
2019 "Kui eestlased..." Tudengifilm Operaatori assistent
2019 "Tõde ja õigus" Mängufilm Eriefektid
2018 "Lõbus perekond" Mängufilm Fookusevedaja

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm