Avaleht » Filmitegijad

Helina Risti

Helina Risti

Õppinud 2006–2008 Eesti Kunstiakadeemias moedisaini ja 2013–2019 ehtedisaini (BA). Kostüümikunstnikuna teinud koostööd mitmete produktsioonifirmadega (Kuukulgur Film, Nafta Films, Cuba Films, Münchhausen Productions, Propapanda Productions jt).

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2022 "Tagurpidi torn" Mängufilm Rekvisiitor
2021 "u.Q." Mängufilm
Dokumentaalfilm
Kostüümikunstnik Marju
2019 "Uued algused" Mängufilm Kostüümikunstnik
2018 "Paha lugu: Nõiutud" Mängufilm Kostüümikunstnik
2017 "Heleni sünnipäev" Mängufilm Kostüümikunstnik
2017 "Litsid" Teleseriaal Kostüümikunstnik
2017 "Maša" Tudengifilm Kostüümikunstnik
2017 "Paha lugu: Kokkulepe" Mängufilm Kostüümikunstnik
2017 "Paha lugu: Varakevad" Mängufilm Kostüümikunstnik
2014 "Risttuules" Mängufilm Kostümeerija

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm