Avaleht » Filmitegijad

Tarvo Krall

Tarvo Krall

Näitleja Tarvo Krall on sündinud 11. aprillil 1969. aastal. Ta lõpetas 1987. aastal Tallinna 20. Keskkooli ja 1992. aastal Eesti Muusika- ja Teatriakadeemia XV lennu (kursuse juhendaja Kalju Komissarov). Aastatel 1992–1997 oli Krall Vanalinnastuudio näitleja, hiljem töötas Vanalinnastuudio turundusdirektorina. Praegu vabakutseline.

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2020 "Jõulud džunglis" Mängufilm Minister (hääl)
2020 "O2 " Mängufilm (Häälnäitleja)
2018 "Pank " Teleseriaal Eesti Panga ametnik
2017 "Merivälja" Teleseriaal Indrek
2015 "Restart" Teleseriaal Ärni
2012 "Allveelennud" Mängufilm hääled
1999 "Lurjus " Mängufilm Abiline filmivõtetel
1997 "Minu Leninid " Mängufilm
1994 "Jüri Rumm " Mängufilm Bursh
1992 "Armastuse lahinguväljad " Mängufilm Fotograaf

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm