Avaleht » Filmitegijad

Lilia Kleimjonova

Lilia Kleimjonova

vaata ka Lilia Kull

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
1994 "Tulivesi " Mängufilm Režissööri assistent
1992 "Lammas all paremas nurgas " Mängufilm Režissööri assistent
1992 "Tule tagasi, Lumumba " Mängufilm Režissööri assistent
1990 "Regina " Mängufilm Režissööri assistent
1990 "Sügis " Mängufilm Režissööri assistent
1988 "Doktor Stockmann I jagu " Telemängufilm Režissööri assistent
1988 "Doktor Stockmann II jagu " Telemängufilm Režissööri assistent
1987 "Ringhoov" Tudengifilm Režissööri assistent
1986 "Saja aasta pärast mais " Mängufilm Režissööri assistent
1985 "Savoy ball I jagu " Telemängufilm Režissööri assistent

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm