Avaleht » Filmitegijad

Mart Kessel-Otsa

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2023 "Päikeseaeg" Dokumentaalfilm Helirežissöör
Helioperaator
2023 "Puudutus" Mängufilm Helirežissöör
Helioperaator
Sünkroontaustad
2022 "Esimene kapitalist" Dokumentaalfilm Helirežissöör platsil
2022 "Hobujõud" Dokumentaalfilm Helioperaator
2022 "Kukerpillide rapsoodia" Dokumentaalfilm Helioperaator
2022 "Machina Faust" Dokumentaalfilm Helirežissöör
2022 "Neidsaare hoo peal" Dokumentaalfilm Helirežissöör
2022 "Randvere Leonardo" Dokumentaalfilm Helioperaator
2022 "Tukdam: maailmade vahel" Dokumentaalfilm Helioperaator
2021 "Laste ööülikooli rännakud Muhumaal" Tudengifilm Helioperaator
2021 "Murust" Dokumentaalfilm Helirežissöör
2021 "Pärand. Anu Raud" Dokumentaalfilm Helirežissöör platsil
2021 "Sea aasta" Dokumentaalfilm Helioperaator
2021 "Sõelaga vett. Merle Karusoo " Dokumentaalfilm Helioperaator
2021 "The Best of Salieri ehk Mina, Eesti režissöör" Dokumentaalfilm Helirežissöör platsil
2020 "Fred Jüssi. Olemise ilu" Dokumentaalfilm Helioperaator
2020 "Keelepäästja" Dokumentaalfilm Heli järeltöötlus
2020 "Kratt" Mängufilm Heli kokkusalvestaja
Helirežissöör platsil
2019 "Marju Lepajõe. Päevade sõnad" Dokumentaalfilm Helirežissöör
2019 "Mees muinasjutust. Toomas Edur" Dokumentaalfilm Helirežissöör platsil
2019 "Peep Puksi lugu" Dokumentaalfilm Helioperaator
2019 "Suurem kui sport" Dokumentaalfilm Helioperaator
2018 "19 Korrust" Tudengifilm Helioperaator
2018 "Annika Laats. Risti aarded" Dokumentaalfilm Helioperaator
2018 "Jagatud valgus " Dokumentaalfilm Helioperaator
2018 "Kütt " Dokumentaalfilm Helirežissöör
2018 "Petlik välimus" Tudengifilm Helioperaator
2018 "Vello Salo. Igapäevaelu müstika" Dokumentaalfilm Helioperaator
2018 "Viimane vürst" Dokumentaalfilm Helirežissöör
2017 "Armastus..." Dokumentaalfilm Helirežissöör

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm