Avaleht » Filmitegijad

Music Island

Filmograafia

Vaata edasi
  • Portugal 2018, Mängufilm | Kirjandustõlke helindaja
  • Seltsimees laps 2018, Mängufilm | Kirjandustõlke helindaja
  • 1944 2015, Mängufilm | Kirjandustõlke helindaja
  • Kirsitubakas 2014, Mängufilm | Kirjandustõlke helindaja
  • Nullpunkt 2014, Mängufilm | Kirjandustõlke helindaja
  • Väikelinna detektiivid 2014, Teleseriaal | Kirjandustõlke helindaja
  • Ada + Otto 2013, Animafilm | Kirjandustõlke helindaja
  • Elavad pildid 2013, Mängufilm | Kirjandustõlke helindaja
  • Free Range 2013, Mängufilm | Kirjandustõlke helindaja
  • Kertu 2013, Mängufilm | Kirjandustõlke helindaja

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm