Avaleht » Filmitegijad

Rudolf Konimois Film

Huviinfo

  • Meeskond

    Anu Veeremäe
    produtsent ja juhatuse liige
    Jaan Erelt
    produtsent ja tegevjuht


    Bibliograafia


    2009

    Ruus, Jaan (2009). Ärgake vara...Eesti Ekspress : TV Ekspress, 5. juuni, lk. 7.
    Randla, Siim (2009). "Rehepapi" lepinguvaidlus jälle maakohtus. SL Õhtuleht, 29. mai, lk. 5.

    2008

    Jõgeda, Tiina (2009). "Rehepapi" kohtusaaga läheb edasi. Eesti Ekspress, 24. apr., lk. A20-A21.

    2007

    Vooremaa (2007). Filmimeeste tüli "Rehepapi" pärast jätkub. 27. nov., lk. 4.
    Hämarsoo, Jaanus (2007). Mängus veerand miljonit! Kroonika, nr. 25, 19. juuni, lk. 12-13.

    2006

    Eesti Ekspress (2006). Eesti filmirahvas kulutab kohtuuksi. 19. jaan., lk. A7.
    Postimees (2006). "Rehepapp" viis filmimehed kohtusse. 18. veebr., lk. 10.


    2005

    Leivak, Verni (2005). Ei vaata enam vaeste poole põlgusega. SL Õhtuleht, 23. veebr., lk. 14-15.
    Laev, Sigrid (2005). Hiigelnukud mängivad filmis kratte. Eesti Päevaleht, 23. märts, lk. 7.
    Tõnson, Margit (2005). Katk ei murdnud filmi-rehepappi, kuigi napilt läks seegi kord. Eesti Päevaleht, 12. apr., lk. 16.
    Eesti Päevaleht (2005). "Rehepapi" filmiprojekt praeguseks külmutatud. 27. apr., lk. 4.
    Tõnson, Margit (2005). "Rehepapile" tehti rehepappi. Eesti Päevaleht, 28. apr., lk. 2.
    Kivirähk, Andrus (2005). Nädala nägu rehepapp : Ninad kukla taga. Eesti Päevaleht, 30. apr., lk. 2.
    Kulli, Jaanus (2005). Kelle raha mängufilmi-rehepapp tuulde laseb? SL Õhtuleht, 28. apr., lk. 12.
    Kulli, Jaanus (2005). "Rehepapp" lõhkise küna ees? SL Õhtuleht, 27. apr., lk. 14-15.
    Maimets, Andri (2005). Näotu tüli pani "Rehepapi" seisma. Postimees, 31. dets., lk. 13.
    Tali, Piret (2005). Rehepapp - 21. sajandi eestlaste Kalevipoeg. Eesti Päevaleht, 5. märts, lk. 15-15.
    Puutsa, Monika (2005). Muhumaal filmitakse märtsis "Rehepappi". Meie Maa, 11. veebr., lk. 1.
    Eesti Päevaleht (2005). Kahe uue eesti täispika mängufilmi võtted algavad märtsis. 9. veebr., lk. 13.
    Ulfsak, Maria (2005). Rehepapi needus. Eesti Ekspress, 28. apr., lk. A2-A5.
    Tuumalu, Tiit (2005). Märts toob korraga kahe eesti filmi võtted. Postimees, 9. veebr., lk. 5.
    Veermäe, Anu (2005). Pärast kaklust... (interv. Jaan Ruus). Eesti Ekspress : TV Ekspress, nr. 19, 12. mai, lk. 2-3.
    Mägi, Marko (2005). Lihtinimesed müstilises maailmas. Eesti Ekspress : Areen, 5. mai, lk. B17.
    Postimees (2005). "Rehepapp" püsib kalevi all. 12. mai, lk. 18.
    Sirp (2005). Tootmistoetus kahele mängufilmile. 11. veebr., lk. 18-19.
    Davidjants, Brigitta (2005). "Rehepapi" krahh löök usaldusele (interv. Margit Tõnson. Eesti Päevaleht (2005) 28. apr., lk. 18.
    Maimets, Andri (2005). Tüli pani "Rehepapi" filmi seisma. Postimees, 28. apr., lk. 19.
    Aadamsoo, Martin (2005). Küsitlus : Miks tekitab iga Eesti mängufilm alati kirglikke vaidlusi ja suuri tülisid? Eesti Päevaleht, 30. apr., lk. 2.
    Laasik, Andres (2005). Nurjunud projekti "Rehepapp" pärand võib viia kohtusse. Eesti Päevaleht, 14. juuni, lk. 14.

    2004

    Eesti Päevaleht (2004). Filmistuudio annetab lastekodule kaamera. 14. veebr., lk. 11.
    Davidjants, Kristiina (2004). Film, mis jahmatab. Postimees, 12. veebr., lk. 18.
    Tõnson, Margit (2004). Oleme 18-aastased. Eesti Päevaleht, 14. veebr., lk. 11.
    Pitsner, Inge (2004). Eesti tegelikkus filmis. Nädal, nr. 8, 23. veebr., lk. 19.
    Jegorov, Anatoli (2004). Skazav "A", nado govorit i "B". Молодежь Эстонии, 3. märts, lk. 9.
    Valge, Allan (2004). Kangem kui viin. Sirp, 5. märts, lk. 15.
    Talvist, Tiiu (2004). "Sigade revolutsioonis" osales tosin saarlast. Meie Maa, 20. märts, lk. 3.
    Tuch, Boris (2004). Vsje v krasnom na "svinjatshei revoljutsii" Эстония, 20. märts, lk. 9.
    Ruus, Jaan (2004). Kilmi ja Reinumäe julgustükk. Eesti Ekspress : Areen, 25. märts, lk. B9.
    Ibrus, Indrek (2004). Second-hand mäss. Eesti Ekspress : Areen, 25. märts, lk. B10.
    Manukjan, Aleksandra (2004). Nostalgija pod krasnõm znamenjem. Молодежь Эстонии, 24. märts, lk. 10.
    Reinberg, Tiit (2004). Esilinastus möödus aplausiga. Järva Teataja, 20. märts, lk. 1.
    Murutar, Kati (2004). Sigade revolutsioon toob mineviku tulevikku. Pärnu Postimees, 2. juuli, lk. 8.
    Eberhart, Kristi (2004). Sigade revolutsioon. Nädal, nr. 36, 6. sept., lk. 67.
    Ranne, Raul (2004). Raul Ranne otsib rosinat. Eesti Ekspress : TV Ekspress, nr. 41, 7. okt., lk. 8.
    Kaus, Jan (2004). Igavene reliikvia. Sirp, 26. märts, lk. 17.
    Haav, Margus (2004). Täna öösel sead ei maga. Sakala, 13. apr., lk. 8.
    Saaber, Lauri (2004). Pilved sigade kohal. Virumaa Teataja, 30. apr., lk. 5.
    Nuust, Vallo (2004). Kaks vana õmmikat otsisid kinos malevahõngu. Tartu Postimees, 22. märts, lk. 8.
    Kulli, Jaanus (2004). Perestroika lapsed ehk kolm korda "Palju õnne!" SL Õhtuleht, 14. veebr., lk. 12-13.
    Stiina (2004). Eesti filmid murravad ekraanile. märts, lk. 14-15.
    Teder, Tarmo (2004). The beast is dead! Long live the beast? Estonian Culture, nr. 1, lk. 26-29.
    Tõnson, Margit (2004). Seks, revolutsioon ja Afganistan. Eesti Päevaleht, 20. märts, lk. 10.
    Priimägi, Tristan (2004). Meil on täna sünnipäev... Eesti Ekspress : TV Ekspress, nr. 8, 19. veebr., lk. .
    Priimägi, Tristan (2004). Revolutsiooni peaproov. Eesti Ekspress : Areen, 25. märts, lk. B10.
    Vedler, Sulev (2004). "Rehepapp" jõuab kinolinale. Eesti Ekspress, 13. mai, lk. A15.
    Lokk, Tiina (2004). Kööbaka filmipoliitika tagajärg. Postimees, 20. märts, lk. 15.
    Kalamees, Kai (2004). Tuleval aastal vändatakse rohkem eesti filme kui kunagi varem. Eesti Päevaleht, 30. okt., lk. 4.
    Pakk, Rein (2004). Hormoonide revolutsioon. Teater. Muusika. Kino, ak. 23, nr. 5, mai, lk. 114-117.
    Kilmi, Jaak (2004). Asjade seisust euroreferendumi paiku. Teater. Muusika. Kino, ak. 23, nr. 7, juuli, lk. 104-10.

    2003

    Maimets, Andri (2003). Litsakas rahvusringhääling? Postimees, 26. nov., lk. 21.
    Pesti, Mele (2003). Uue aja produtsent. Eesti Ekspress : TV Ekspress, nr. 25, 19. juuni, lk. 2-3.
    Laasik, Andres (2003). ETV tahab olla parem ja selgem. Eesti Päevaleht, 26. nov., lk. 18.
    Shein, Liivi (2003). Kanal 2 asendab "Õpetajate toa" uue sarjaga. Eesti Päevaleht, 9. dets., lk. 18.
    Sibrits, Heili (2003). Revolutsioon teleekraanil. Nädal, nr. 50, 15. dets., lk. 19.
    Linnaleht. Tallinn (2003). "Sigade revolutsiooni" tegemine Kanal 2-s. nr. 49, 12. dets., lk. B6.
    Maimets, Andri (2003). Tõsielusari mässavatest sigadest. Postimees : Arter, nr. 50, 13. dets., lk. 38.
    Sakala (2003). Sari "Sigade revolutsiooni" tegemisest. 9. dets., lk. 5.

    2002

    Ringmaa, Selve (2002). Millest on tehtud väikesed tüdrukud? Eesti Ekspress : Areen, 14. veebr., lk. B7.
    Tsäro, Kairit (2002). Naistepäev missikeste ja kodutütarde seltsis. Nädal, nr. 10, 11. märts, lk. 9.
    Mutt, Mihkel (2002). Kes näeb kodutütre südamesse? Sirp, 04. jaan., lk. 10.
    Tartu : Postimees (2002). Anima- ja tõsielufilm esilinastuvad täna Tartus. 14. veebr., lk. 2.
    Daskalovski, Zhidas (2002). Armastus või isamaa-armastus? (tõlk. Margit Sarv). Teater. Muusika. Kino, ak. 21, nr. 2, veebr., lk. 83-87.

    2001

    Ojaperv, Aivar (2001). Frederiku paljas poiss teenis Gruusias auhinna. Virumaa Teataja, 12. okt., lk. 2.
    Leivak, Verni (2001). Reklaamfilmid said auhindu. SL Õhtuleht, 17. okt., lk. 24.
    Kivirähk, Andrus (2001). Kodutütred ja missikesed. Eesti Päevaleht, 11. dets., lk. 18.
    Tuumalu, Tiit (2001). Kilmi ja Maimik leidsid Eestile oma märgi. Postimees, 5. dets., lk. 16.
    Davidjants, Kristiina (2001). Lammastest ja huntidest. Sirp, 21. dets., lk. 22.

    2000

    Vainküla, Kirsti (2000). Puuduv ahv seab superfilmi ohtu. SL Õhtuleht, 23. nov., lk. 4.
    Kangro, Karin (2000). Filmistuudio otsib ahvi. Postimees, 4. dets., lk. 4.
    Maimik, Andres (2000). Inimene videokaameraga. Teater. Muusika. Kino, ak. 19, nr. 2, veebr., lk. 79-81.

    2005

    Eesti Päevaleht (2005). Põhjaläinud filmiprojekti "Rehepapp" raha saab uus lastefilm "Ruudi". 5. mai, lk. 19.
    Puutsa, Monika (2005). Saaremaa tüdruk mängib lastefilmis. Meie Maa, 6. mai, lk. 3.
    Postimees (2005). "Rehepapi" rahaga tehakse lastefilm "Ruudi". 5. mai, lk. 17.



     

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm