Avaleht » Filmiliigid

Maised ihad (1977)

Eduard Wiiralti lugu

Dokumentaalfilm Kestus: 95:00

Bibliograafia

1975

Mikone, E-M, Ojatalu, Ü. (1975) Mis on teoksil stuudios "Eesti Telefilm"? Televisioon 6. - 12. okt

1976

Soosaar, M. (1976) Viiralti rännuradadel. Sirp ja Vasar 24. sept, 8. okt, 22. okt, 29. okt
Oja, M. (1976) Filmikaameraga Viiralti jälgedel. Kodumaa 29. dets


1977

Soosaar, M. (1977) Maised ihad. Televisioon 21. - 27. nov
Ruus, J. (1977)  Kunstiiharus. [filmist "Maised ihad"] Sirp ja Vasar 9. dets


1978

Kärk, L. (1978) Aastavahetuse filmimõtisklus. Sirp ja Vasar 6. jaan
Tamberg, K. (1978) Eesti Televisiooni filmipäevad. Rahva Hääl 21. aprill
Aграновская, Э. (1978) Фильм и зритель. Молодежь Эстонии 21 апреля
(1978) Eesti Telefilmi päevad TPI filmiklubis. Sirp ja Vasar 21. aprill


1979

Elmanovitš, T. (1979) Riski poeesia. Sirp ja Vasar 18. mai
Väinastu, P. (1979) Viiralti kaitseks. Sirp ja Vasar 10.aug
Levin, M. (1979)  Viiralti kaitsmisest ja muust. [vastukaja Peep Väinastule] Sirp ja Vasar 14. sept
 

1980

Ляэн, И. (1980) Некоторые размышления о " бедном родственнике" десятой музы. Таллинн 2, стр 119 - 123


1981

Kiisk, K. (1981) Esikohal on sotsiaaleetilised probleemid. Rahva Hääl 23. aprill
Кекелидзе, Э. (1981) Шаг к современности. Советская Эстония 23 апреля
(1981) Nõukogude Eesti filmikunsti olukorrast ja ülesannetest NLKP XXVI kongressi otsuste valguses. Sirp ja Vasar 24. aprill
Копти, А. (1981) Будни эстонского телефильма. Говорит и показывает Москва 25 - 31 мая
Копти, А . (1981) О буднях в праздничный день. Молодежь Эстонии 12 сентября


1984

Elmanovitš, T. (1984) Teised meie filmidest. Teater. Muusika Kino. 1, lk 35 - 40


1987

Lotman, M. (1987) Märkmeid Andres Söödi kunstilise maailmamudeli kohta. Teater. Muusika. Kino. 3, lk 31


1994

Ruus, J. (1994) "Maised ihad" Eesti Ekspress. TV-nädal 14. - 21. okt


199
5

Kärk, L. (1995) Selected facts from the history of Estonian film.  I am an Estonian filmmaker. Who are You? Estonian Film 1995, lk. 9



Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm