Avaleht » Filmiliigid

Metskannikesed (1980)

Mängufilm | Põnevusfilm Kestus: 88:40

Bibliograafia

1980

„Лесные фиалки” (1980). Кино, nr 3, lk 7.
Кийск, К. (1980). Эмоциональность, помноженная на трудолюбие /О Т. Карке/. Молодежь Эстонии, 31. mai.
Metskannikesed=Лесные фиалки (1980). Ekraan=Экран, nr 6, lk 3, 12.
Tamberg, K. (1980). „Metskannikesed”, Rahva Hääl, 6. juuni.
Siimer, E. (1980). Põnevusfilm „Metskannikesed”. Õhtuleht, 12. juuli.
Сиймер, Э. (1980). „Лесные фиалки” – приключенческий фильм. Веч. Таллинн, 12. juuli.
Kalda, V. (1980). „Metskannikesed”. Nõukogude Õpetaja, 26. juuli.
Matsulevitš, T. (1980). „Metskannikestele” mõeldes. Sirp ja Vasar, 29. aug, lk 10.
Lipkovas, A. (1980). Atkurta Estijoa istorija. Kauno tiesa, 1. okt, lk 5.
Кановичюс, Г., Фридбергас, И. (1980). Лесные фиалки: Сценарий. Искусство кино, nr 12, lk 159-160.

1981

Бельчиков, Р. (1981). „Лесные фиалки”. Rmt: Кино Эстонии. М, lk 15-16.
Липков, В. (1981). Сквозь призму времени. Таллинн, nr 1, lk 102-107.
Иванова, В. (1981). Обретение в поиске. Известия, 17. jaan.
Эльманович, Т. (1981). С маркой „Таллиннфильма”. Таллинн, nr 2, lk 115-121.
Juske, A. (1981). Pilk minevikku: ajalugu või retro. Sirp ja Vasar, 13. nov, lk 10.

1982

Heinsalu, R. (1982). Kasvuea kummaline kangelane [A. Kukumäe osatäitmistest filmides]. Teater. Muusika. Kino, nr 2, lk 45-51.

1984

Орав, Ы. (1984). Лесные фиапки. Rmt: Орав, Ы. Калье Кийск. М, lk 52-55.
Balbat, M. (1984). Eesti film jälle San Remos [autorifilmide festivalil retrospektiiv Kaljo Kiisa seitsmest filmist, sh. "Metskannikesed"; Kaljo Kiisa festivalimuljed]. Sirp ja Vasar, 20. apr, lk 7.

2004

Orav, Õ. (2004). Tallinnfilm II. Mängufilmid 1977-1991. Tallinn: Eesti Entsüklopeediakirjastus, lk 159-167.

2009

Kivimaa, E. (2009). Arvo Kukumägi. Alasti elu. Tallinn: Menu Kirjastus, lk 49-51.
Viivik, A. (2009). Tõnu Kark sai omal ajal KGB tänumärgi. Õhtuleht, 6. veebr.

2011

Laasik, A. (2011). Filmilavastaja ja näitleja Kaljo Kiisk. Ikka hea pärast. Tallinn: Eesti Päevalehe Kirjastus, lk 343-356.

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm