Avaleht » Filmiliigid

Tere, tüdrukud! (1962)

Dokumentaalfilm Kestus: 20:33

Bibliograafia

1962

Maremäe, E. (1962). Pilk suvisesse "Tallinnfilmi". Sirp ja Vasar, 6. juuli, lk 6.

Filmikunsti edasimineku nimel (1962). Sirp ja Vasar, 28. dets.

1963

Tambek, Ü. (1963). Läbi kolme maailmajao. Noorus, nr 3, lk 37-40, ill.

Tobro, V. (1963). "Tallinnfilmi" homsest päevast. Edasi, 17. märts,  lk 2.

Kosenkranius, I. ja Sikkar, P. (1963). Seitse filmi ja "Suur Merevaik 1962". Sirp ja Vasar, 12. apr, lk 6-7.

Tambek, Ü. (1963). Kaameraga sündmuste jälil. Meie kroonikafilmi ajaloost, nr 4. Pilt ja Sõna, nr 6, lk 4-5.

Tambek, Ü. (1963). Fookuses olgu elutõde. Õhtuleht, 15. juuli, lk 2.

Kosenkranius, I. (1963). Eesti filmi arenguprobleeme. Sirp ja Vasar, 23. aug, lk 1-2.

Laane, V. (1963). "Tallinnfilm" Leningradi ja Moskva teleekraanil. Sirp ja Vasar, 25. okt, lk 5.

1965

Tambek, Ü. (1965). Kolm visandit. Teine: Per aspera. Kultuur ja Elu, nr 12, lk 6-8, ill.

2013

Ansip, K. (2013). Eesti tõsielufilmi oma lugu. Põhijooned ja eripära kuuekümnendatest taasiseseisvuseni. Teater. Muusika. Kino, nr 11, lk 94-106, ill.

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm