Avaleht » Filmiliigid

Siin me oleme (1978)

Juhan Smuuli monoloogi "Suvitajad" ainetel

Telemängufilm | Komöödiafilm Kestus: 66:58

Bibliograafia

1978

Vändatakse telefilmi (1978). Õhtuleht, 24. juuli.
Tammsalu, L. (1978). Mesto sjomok - ostrov Muhu. Molodjoz Estonii, 9. aug.
Karro, H. (1978). Filmitakse J. Smuuli "Muhu monolooge". Kodumaa, 23. aug.
Oli ja on (1978). Sirp ja Vasar, 28. aug.

1979

Nõmmik, S. (1979). Siin me oleme. Televisioon, 1.-7. jaan.
Järv, A. (1979). Sammukesest tagasi. Sirp ja Vasar 12. jaan.
Petemaa, P. (1979). Hõbedaketrajast kullakorrutajaks. Sirp ja Vasar, 12. jaan.

2002

Salong, H. (2002). Täna 25 aasta eest algasid Muhus “Siin me oleme” võtted. Meie Maa, 22. juuni.

2006

Kross, K. (2006). Filmikangelannad 20 aastat hiljem [Inga Kai Polonski (Puskar), kes mängis filmis "Arabella - mereröövli tütar" (režissöör Peeter  Simm), Katri Horma peaosas muinasjutufilmis "Metsluiged" (režissöör Helle Karis) ja Renate Karhu Sulev Nõmmiku lavastatud filmis "Siin me oleme"]. Stiil, jaan, lk 38-41, ill.

2008

Berendson, R. (2008). Mis on filmis «Siin me oleme» võlts? Postimees, 06. aug.
Küsib Hillar Kohv, vastab Kadri Jäätma (2008). Kaldad. Tori valla leht, dets, lk 9.

2009

Kultusfilmi "Siin me oleme" muusika sündis ilmselt Käsmus (2009). Õhtuleht, 10. aug.  Vahe, U. (2009). "Siin me oleme" maanteemuhk vurab siiani Muhus. Õhtuleht, 12. aug. 

2011

Kordemets, G., Tuuling, A. (2011). Siin me oleme. Rmt: Sulev Nõmmik: „Kui näeme, siis teretame!“. Tallinn: Tänapäev, lk 248-267.

2012

Maksimov, A. (2012). Kuidas valmis film "Siin me oleme"? Meie Maa, 18. veebr. 
Kulli, J. (2012). Lauri Nebel: "Pärast "Siin me oleme" võtteid käisin teatris, silmad maas." Õhtuleht, 02. märts.
Märka, V. (2012). Me oleme Tallinnast ja me ei maksa teile kopikatki! Eesti Päevaleht, 29. juuni, lk 20.
Märka, V. (2012). "Tädi, kuidas seda peatada?!" [Motikas kui Eesti filmi rekvisiit]. Kultuuri KesKus, juuli-aug, lk 23-25.

2015

Kulli, J. (2015). "Punapea Renate jääbki minu mällu noore tüdrukuna" [filmis "Siin me oleme" mänginud Renate Karhut meenutades]. Õhtuleht, 11. dets, lk 10-11, ill.

2016

Seks Eesti filmis: kirehoog uudseviljas ja rõõmlemine relvaga (2016). Õhtuleht, 18. märts, lk 12-13, ill.

2017

Märka, V. (2017). Filmipsühhopaatide tipp-10. Eesti Ekspress: Areen, 15. nov, 43-45, ill.

2019

"Ma olen kaev, tule joo!" ehk võrgutuslaulud eesti filmis. Õhtuleht, 9. mai, lk 12-13, ill.
Kulli, J. (2019). Kadri Jäätma: "Mul oli piinlik, et miks ma pean filmis "Siin me oleme" sellise äpu mehe võtma!" Õhtuleht, 10. juuni, lk 10-11, ill.

Internetiallikad:

Murutar, K. Nukutoad sujuvad sügisesse.  http://www.horsemarket.ee/index/index.php?page=articles&aID=1155&lang=est (22.11.2012).
Taggo, M. Punapea saatus [Punapea osatäitjast Renate Karhust aastal 2006 ]. NaisteMaailm.ee, http://www.naistemaailm.ee/slo_artikkel.php?id=12543 (22.11.2012).


 

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm