Avaleht » Filmiliigid

Daam autos (1992)

Sébastien Japrisoti romaani "Daam ja auto, päikeseprillid ja püss" ainetel

Mängufilm | Põnevusfilm Kestus: 85:30

Bibliograafia

1992

Rumm, H. (1992). "Freya Film". Teater.Muusika. Kino, nr 4, lk 88.

1993

Kapstas, M. (1993). Daam autos tuli Moskva kaudu Tallinna. Päevaleht, 18. jaan, foto.
Oja, A. (1993). Aheldatud Urbla ehk kriminull eesti moodi. Hommikuleht, 23. jaan, lk 18, foto.
Seero, T. (1993). Segaduses daam "Audiga". Rahva Hääl, 23. jaan, foto.
Kivastik, M. (1993). Aheldatud Prometheus. Sirp, 11. märts, lk 7, foto.
Teinemaa, S. (1993). Persona Grata. Toomas Hõrak. Teater.Muusika. Kino, nr 10, lk 93, foto.
Neimar, R. (1993). Epp Eespäev. Teater.Muusika. Kino, nr 12, lk 93.

1995

Alistamatu rahvas (1995). Eesti Aeg, 14. juuni, lk 4.
Kilmi, J. (1995). Daam autos. Kultuurileht, 16. juuni, lk 19.

2000

Daam autos (2000). Rmt: Eesti film 1991-1999. Tallinn: F-Seitse OÜ, lk 36-37.

2011

Prints, K. (2011). Käbid ja kännud: Jass, Liina ja Heino [mh lapsnäitleja Jass Seljamaa osatäitmisest filmis „Daam autos“]. Eesti Ekspress, 21. dets.

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm