Avaleht » Filmiliigid

Pisuhänd (1981)

E.Vilde komöödia "Pisuhänd" alusel

Telemängufilm | Komöödiafilm Kestus: 90:10

Bibliograafia

1981

Ojatalu, Ü. (1981). Ühe krooniku 25. tööaasta. Televisioon, 24.-30. aug.


1982

Ляэн, И. (1982) Перелистывая хронику «Эстонского Тепефильма» Таллинн 2, стр 123 - 128
Eesti Telefilm ekraanil: "Pisuhänd" (1982). Televisioon, 31. mai - 6. juuni.
Немировская, О. (1982) Скандал в буржуазном семействе. Огонек
40, стр 21,
Ояталу, Ю.
(1982). Эстонский Тепефильм - 82. Говорит и Показывает Москва 5.-11. июль
Поголонкин, Ю. (1982). Ориентир в эфире. Советская Культура 7.сент.


1983

Kaks küsimust ETV peatoimetajatele: Endel Haasmaa (1983). Televisioon, 24.-30. jaan.
Kerge, A.-E. (1983). Mis on valmis, teoksil, kavas? Sirp ja Vasar, 25. veebr.
Elmanovitš, T. (1983). Eesti mängufilm 1981/82. Teater. Muusika. Kino, nr 3, lk 50-52.
Андреев, В. (1983). Фестиваль, фестиваль...Алма-Ата. Молодежь Эстонии 5. ноября 


1984

Peep, H. (1984). Televisiooni lähiajaloost: video, värv, videofilm. Teater. Muusika. Kino, nr 12, lk 23-27.

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm