Avaleht » Filmiliigid

Üks moment, oodake! (1956)

VGIK diplomitöö: Virve Reiman režissöörina

Tudengifilm | Komöödiafilm Kestus: 20:17

Bibliograafia

1956

Pender, L. (1956). "Üks moment, oodake!". Sirp ja Vasar, 27. juuli, lk 7.
Уйбо, К. (1956). Заметки о новой кинокомедии. Советская Эстония, 28. juuli.
Link, E.  (1956). Sellist filmi ei oodanud. Rahva Hääl, 31. juuli.

2003

Orav, Õ. (2003). Tallinnfilm I. Mängufilmid 1947-1976. Tallinn: Eesti Entsüklopeediakirjastus, lk 132-135, 748.

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm